Overdækket terasse

Som haveejer handler det om, at få mest muligt ud af dine udendørs arealer året rundt – effektivt med en overdækket terrasse. Og der er tidspunkter i løbet af sommeren hvor det simpelthen er for varmt og for farligt, at sidde direkte i solen. For at sikre, at du kan opholde dig udendørs hele sommeren, er en overdækket terrasse en rigtig god løsning. Vi sælger også solsejl som er UV behandlet, så du kan sidde i sikkerhed for solen 15 gange så længe som hvis du sad direkte i solens lys. Så hvis du vil kunne nyde hele sommeren udendørs, er et solsejl den ideelle løsning.

På vores hjemmeside finder du flere forskellige modeller. De fleste modeller findes i 2 forskellige kvaliteter: Polyester, som udmærker sig ved at være 99 % vandtæt og HDPE – også kaldet australske sejl, der udmærker sig ved at kunne klare megen vind. Der vil med sikkerhed også være den model, som passer til din have eller udendørs terrasse. Få en funktionel løsning som samtidigt er flot at se på.

Med en terrasse der er overdækket, kan du endda bruge denne fornuftigt og effektivt om vinteren også. Foruden at blokere og afskærme for alverdens vejr, holder den også varmen inde.

Varme stiger som bekendt til vejrs, og hvis denne ikke kan komme ud vil den blive under overdækningen i længere tid. Dog vil overdækningen ikke sørge for varmen, men blot holde på denne. Det kræver selvfølgelig en varmekilde i form af en varmeovn e.l. På den måde kan man med et tæppe og en god kop kakao eller vin få en god aften på terrassen.