Menu

Sommerhaves Privatlivspolitik

Kontaktinformationer

www.sommerhave.dk ejes og formidles af HAVS, der er den direkte dataansvarlige i forbindelse med dine personoplysninger, der håndteres på dette website. Spørgsmål vedr. håndtering af dine personoplysninger , kan du altid stille til os, ved enten at skrive eller ringe til:

HAVS
CVR-Nr.: 25450876
Telefon: 4224 8427
E-mail: info@havs.dk

Hvilke persondata bliver indsamlet og hvad er årsagen til at vi gør det?

Kontaktformularer

Når du benytter vores kontaktformular på www.sommerhave.dk, får vi din mailadresse inkl. det skrevne indhold. Således får vi mulighed for at svare på din henvendelse. Dine informationer og personlige data, bliver ikke solgt eller videreformidlet til udenforstående.

Personlig kontaktinformation

Når du handler på sommerhave.dk, modtager vi din adresse og kontaktinformationer. De bliver kun brugt til at kunne levere det du har bestilt og til at kunne skrive en faktura til dig. Loven siger at regnskab skal gemmes i 5 år, hvilket også gælder den faktura vi sender til dig.

Deler vi dine data med andre?

www.sommerhave.dk viderebringer IKKE vores kunders personlige data til andre. Videresalg eller formidling af dine data til tredjepart, forekommer ikke under andre omstændigheder end dem der gives senere i dette dokument. (foreksempel i forbindelse med betaling gennem Pensopay)

WPVIRK som er ansvarlig for vedligeholdelse af webshoppen har adgang til alle informationer og kun med det formål, at forbedre vores kunders oplevelse på sitet.

Hvor lang tid bliver dine data gemt? 

HAVS sletter løbende data der er er mere end 5 år gamle.

Har jeg rettigheder over mine egne data? Ja

Når du bliver oprettet som kunde hos sommerhave.dk er der en række rettigheder, vi kan hjælpe dig med at håndtere så fremt du ønsker det.
Hvilke punkter gælder det?
• Du kan til hver en tid kontakte HAVS og bede om indsigt i, hvilke personoplysninger vi har på dig som kunde, og hvad årsagen er til at vi har dem og om vi viderformidler dine personoplysninger til andre.
• Du kan når som helst bede om at få slettet dine personoplysninger, således at vi ikke længere er i besiddelse af dem.
• Hvis du ønsker at få dine personoplysninger udleveret, kan det ske når som helst du ønsker det.
• Du har altid mulighed for at gøre indsigelse mod HAVS behandling af dine personoplysninger, også når det gælder oplysningerne vi eventuelt bruger til markedsføring.

Mere info

Udlevering af oplysninger til 3. part
Hos HAVS udleverer vi udelukkende oplysninger til tredjepart i forbindelse med valg af betaling gennem Pensopay. Når kortoplysninger indtastes, indtastes de i et betalingssystem der tilhører PensoPay. PensoPay udleverer ifølge deres datasikkerhedsprocedurer heller ikke oplysninger til tredjepart. PensoPays persondataoplysninger kan læses HER
HAVS udleverer eller sælger under ingen omstændigheder personlige oplysninger til udenforstående.

Hvordan vi beskytter dine data
Dine data beskyttes ved at vores side er krypteret med SSL. Vi har ydermere valgt at den server vores hjemmeside ligger på er placeret hos Fastcomet i Holland, et top professionelt datacenter med høj sikkerhed og certificering efter strenge hollandske regler.

Link til Fastcomet: https://www.fastcomet.com/contacts

Datacenteret følger alle EU regler om datasikkerhed.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.
Vi anmelder om ethvert databrud. Senest 72 timer, efter at vi er blevet bekendt med brud på persondatasikkerheden, anmelder vi bruddet til tilsynsmyndigheder igennem virk.dk og i særlige tilfælde underretter vi de berørte parter om karakteren af bruddet.

Persondatapolitik
Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os på sommerhave.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Havs og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte hos sommerhave.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på sommerhave.dk er indehaver David Hav

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Dog er alle kort/betalingsoplysninger krypteret
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til sommerhave.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos sommerhave.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til sommerhave.dk via e-mail info@sommerhave.dk

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på sommerhave.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere sommerhave.dk.

Bruger vi Cookies? Ja

Cookies
På sommerhave.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

I forbindelse med vores brug af Google analytics, benytter vi os også af cookies.
Formålet er udelukkende at have mulighed for at holde os orienteret om besøgende på sommerhave.dk

Indgivelse af klage
Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller til de formål, som vi behandler oplysningerne, er du velkommen til at kontakte os.

Klage til Datatilsynet:
Du kan også vælge at indgive en klage til Datatilsynet:
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Danmark
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk