Sommerhaves Privatlivspolitik

Kontaktinformationer

www.sommerhave.dk ejes og formidles af HAVS, der er den direkte dataansvarlige i forbindelse med dine personoplysninger, der håndteres på dette website. Spørgsmål vedr. håndtering af dine personoplysninger , kan du altid stille til os, ved enten at skrive eller ringe til:

HAVS
CVR-Nr.: 25450876
Telefon: 4224 8427
E-mail: info@havs.dk

Hvilke persondata bliver indsamlet og hvad er årsagen til at vi gør det?

Kontaktformularer

Når du benytter vores kontaktformular på www.sommerhave.dk, får vi din mailadresse inkl. det skrevne indhold. Således får vi mulighed for at svare på din henvendelse. Dine informationer og personlige data, bliver ikke solgt eller videreformidlet til udenforstående.

Bruger vi Cookies? Ja

Når du har en konto hos sommerhave.dk, og du efterfølgende logger ind på sommerhave.dk, bliver der opsat en midlertidig cookie, som har til formål at finde ud af om din browser accepeterer cookies. Vores cookie indeholder ikke nogle af dine personlige data og bliver annuleret, når du lukker browseren.
Ved logind på sommerhave.dk, bliver der opsat nogle forskellige cookies som vi gemmer sammen med din logininformation og dine forskellige valg af skærmvisning. Disse Login cookies forsvinder efter to dage. Cookies i forbindelse med dine skærmvalg varer i et år. Når du vælger “Husk mig”, bliver dit personlige login aktivt i to uger. Når du logger af din konto, forsvinder dine login cookier.
I forbindelse med vores brug af Google analytics, benytter vi os også af cookies.
Formålet er udelukkende at have mulighed for at holde os orienteret om besøgende på sommerhave.dk

Deler vi dine data med andre? Nej

www.sommerhave.dk viderbringer IKKE vores kunders personlige data til andre. Vidersalg eller formidling af dine data til tredjepart, forekommer ikke under andre omstændigheder end dem der gives senere i dette dokument. (foreksempel i forbindelse med betaling gennem Pensopay)

Hvor lang tid bliver dine data gemt?

Hvis en bruger vælger at oprette sig på sommerhave.dk, bliver den personlige information der tastes ind, i forbindelse med ens brugerprofil, også gemt. Vores brugere kan altid redigere, eller fjerne deres personlige information.(Dog kan ens brugernavn ikke ændres). HAVS som er web administrator hos sommerhave.dk vil altid kunne se samt redigere i denne information.

Har jeg rettigheder over mine egne data? Ja

Når du bliver oprettet som kunde hos sommerhave.dk er der en række rettigheder, vi kan hjælpe dig med at håndtere så fremt du ønsker det.
Hvilke punkter gælder det?
• Du kan til hver en tid kontakte HAVS og bede om indsigt i, hvilke personoplysninger vi har på dig som kunde, og hvad årsagen er til at vi har dem og om vi viderformidler dine personoplysninger til andre.
• Du kan når som helst bede om at få slettet dine personoplysninger, således at vi ikke længer er i besiddelse af dem.
• Hvis du ønsker at få dine personoplysninger udleveret, kan det ske når som helst du ønsker det.
• Du har altid mulighed for at gøre indsigelse mod HAVS behandling af dine personoplysninger, også når det gælder oplysningerne vi eventuelt bruger til markedsføring.

Personlig kontaktinformation

Når du handler på sommerhave.dk, modtager vi din adresse og kontaktinformationer. De bliver kun brugt til at kunne levere det du har bestilt og til at kunne skrive en faktura til dig. Loven siger at regnskab skal gemmes i 5 år, hvilket også gælder den faktura vi sender til dig.

Mere info

Udlevering af oplysninger til 3. part
Hos Personlige Plakater udleverer vi udelukkende oplysninger til tredjepart i forbindelse med valg af betaling gennem Pensopay. Når kortoplysninger indtastes, indtastes de i et betalingssystem der tilhører PensoPay. PensoPay udleverer ifølge deres datasikkerhedsprocedurer heller ikke oplysninger til tredjepart. Pensopays persondataoplysninger kan læses HER
Personlige Plakater kunne ikke drømme om at udlevere eller sælge personlige oplysninger til udenforstående.

Hvordan vi beskytter dine data
Dine data beskyttes ved at vores side er krypteret med SSL. Vi har ydermere valgt at den server vores hjemmeside ligger på er placeret i Falkenstein, Tyskland – et top professionelt datacenter med høj sikkerhed og certificering efter strenge tyske regler. Datacenteret følger alle EU regler om datasikkerhed.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.
Vi anmelder om ethvert databrud. Senest 72 timer, efter at vi er blevet bekendt med brud på persondatasikkerheden, anmelder vi bruddet til tilsynsmyndigheder og i særlige tilfælde underretter vi de berørte parter om karakteren af bruddet.

Indgivelse af klage
Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller til de formål, som vi behandler oplysningerne, er du velkommen til at kontakte os.

Klage til Datatilsynet:
Du kan også vælge at indgive en klage til Datatilsynet:
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Danmark
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk