Menu

Specialsyet solsejl

Solsejl efter mål. Hos Sommerhave tilbyder vi specialsyede solsejl til en fast lav pris på kr. 550 pr. m2. fragtfrit leveret…alt inkl.. og det  gælder i alle faconer, størrelser og materialer.

  • Vi prioriterer god og nøjagtig kommunikation (telefon og mail) med vores kunder meget højt, da det er særdeles vigtigt for at opnå et godt resultat.
  • Du kan derfor altid føle dig helt tryg ved at lægge din ordre på et specialsyet solsejl hos os, da Sommerhaves succes til hver en tid, afhænger af din tilfredshed.
  • Når du bestiller et specialsyet solsejl efter mål fra Sommerhave, får du et solsejl der er skræddersyet til lige nettop din terrasse, balkon, have etc.

Bliv kontaktet

Udfyld venligst formularen og så hjælper vi dig med solsejlet

Vi hjælper dig hele vejen

Alt kan lade sig gøre. Dybest set er det kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan og ikke kan. Vore specialsyede solsejl kan tilpasses så de for eksempel også kan benyttes som: Tag, sommerpavillon, haveparasol, vægmarkise, overdækning, terrasseafskærmning osv. Med andre ord: Vi kan lave  specialsyet solsejl i alle afskygninger.

Enkle løsninger. NB: Nogle gange er løsningen blot at købe flere små standard solsejl som kan sættes op i forlængelse af hinanden eller i en forskudt løsning med lidt højdeforskel mellem sejlene – uanset facon. Det er designmæssigt en absolut smuk løsning og kan sagtens være et alternativ til et specialsyet sejl.

TILFREDSE KUNDER

Solsejl Materialer

Vores polyester sejl, leveres i offwhite og har en gram vægt på 180 gr. pr. m2. Vælger du sejl i HDPE er farven Camel (beige) og har en gram vægt på 320 gr. pr. m2.  Hvilket materiale og farve du ønsker, snakker vi om i telefonen. Hvis du udfylder formularen her på siden, vil du blive kontaktet så vi kan aftale det videre forløb og få lavet et godt tilbud til dig, som stemmer overens med dine forventninger.

Vævet Polyester

Offwhite

180 gr. m2

Vævet HDPE

Camel (Beige)

320 gr. m2

D ring

i rustfrit stål

Trekantring

i rustfrit stål